50 plus campings Nederland Genieten van rust, ruimte en natuur

Camping De Grote Altena is met name gericht op de 50plus kampeerders, die op zoek zijn naar rustige en gemoedelijke campings in Nederland, en die veel waarde hechten aan kwaliteit en comfort.

Senioren camping
Onze karaktervolle groene camping ligt in de gemeente Overbetuwe tussen de dorpjes Oostehout en Slijk-Ewijk, iets ten noordwesten van Nijmegen (6 km). Het kampeerterrein is gesitueerd in de uiterwaarden van het prachtige rivierengebied. Om deze reden zult u als 50plus kampeerder op één van de mooiste campings in Nederland zich geen moment vervelen. Onze camping kenmerkt zich door kwaliteit en gastvrijheid en kent geen georganiseerd vermaak en is daarom meer geliefd bij een wat ouder publiek.

Betaalbare prijs
Over het algemeen zijn 50plus kampeerders op zoek naar betaalbare campings in Nederland met comfortabele kampeerplaatsen. Camping De Grote Altena biedt u de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs een ruime kampeerplaats aan het water te huren, met een vrij uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Elke comfortabele kampeerplaats is voorzien van: watertappunt, elektriciteitsaansluiting, vuilwaterafvoerputje en draadloos internet. Daarnaast zjn op het kampeerterrein nog de volgende voorzieningen aanzwezig:

  • recreatieruimte, waalterras
  • wasserette, babyroom, invalidenruimte
  • sportveld, speeltuintje, trampoline
  • tafeltennis, schaakspel, jeu d’boules
  • brood- en krantenservice
  • fietsenverhuur, verhuur digitenne

Contact en meer informatie
Kijk voor meer informatie over één van de mooiste 50plus campings in Nederland rustig verder op deze internetsite. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0481- 481200 of ons een berichtje sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct