ACSI campings Nederland

Camping De Grote Altena is één van de ACSI campings in Nederland, waar u volledig tot rust kunt komen, voor een aantrekkelijk tarief. Onze natuurcamping ligt 6 km. ten noordwesten van de stad Nijmegen, midden in de uiterwaarden van de rivier de Waal. Het kampeerterrein is terrasvormig en ruim van opzet. Hierdoor kunt u vanaf elke kampeerplaats volop genieten van het prachtige uitzicht op het water en de voorbij varende boten. De comfortabele kampeerplaatsen zijn van de volgende faciliteitein voorzien:

  • waterkraan
  • elektriciteitsaansluiting
  • vuilwaterafvoerputje
  • draadloos internetontvangst

Kortingen en aanbiedingen
Met een zogenaamde CampingCard kunt u bij een groot aantal ACSI campings in Nederland een fikse korting krijgen op het normale overnachtingstarief. Op camping De Grote Altena kunt u (nog) geen gebruik maken van deze card, omdat wij onze eigen kortingen en aanbiedingen hanteren. Op deze manier behoeft u als kampeerder niet in het bezit te zijn van een dergelijke card, terwijl u toch optimaal kunt profiteren van onze kortingstarieven. Zie voor een overzicht van onze kortingen en arrangementen onze prijslijst “toeristische plaatsen”.

Contact en informatie
Is uw interesse gewekt? En bent u van plan om dit kampeerseizoen op één van de mooiste ACSI campings van Nederland te gaan kamperen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een berichtje sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij staan u graag te woord of nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct