ASCI Camping Card 2012

Best Deal Camping Card
Geen ASCI Camping Card 2012? Geen Probleem! Bij camping De Grote Altena kunt u namelijk wél gebruik maken van de Best Deal Camping Card van Kosmos Campingwijzer. Met deze campingcard op zak geniet u van zeer hoge kortingen voor uw overnachting voor twee volwassenen, kampeerplaats voor caravan, tent, camper of vouwwagen, inclusief stroom, warme douche en (indien toegestaan) uw hond. En dat op minimaal 870 campings in 22 landen in Europa, waarvan 128 campings in Nederland! Klik hier voor meer info over de Best Deal Camping Card.

Helemaal geen card? Toch fikse korting!
Bent u helemaal niet in het bezit van een ASCI of Best Deal Camping Card 2012? Geen probleem! Dit omdat wij als camping De Grote Altena onze eigen kortingen en aanbiedingen hanteren. Ook bij ons kan de korting op het normale overnachtingstarief ook oplopen tot 50%. Op deze manier behoeft u als kampeerder niet in het bezit te zijn van een dergelijke card, terwijl u toch optimaal kunt profiteren van onze kortingstarieven. Zie voor een overzicht van onze kortingen en arrangementen onze prijslijst“toeristische plaatsen”.

Contact en informatie
Is uw interesse gewekt? En bent u van plan om dit kampeerseizoen zonder in het bezit te zijn van een ASCI Camping Card 2012 op camping De Grote Altena te gaan kamperen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een berichtje sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij staan u graag te woord of nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct