Best Deal Camping Card

Bij camping De Grote Altena kunt u gebruik maken van de Best Deal Camping Card van Campingwijzer. Met deze campingcard op zak geniet u van zeer hoge kortingen voor uw overnachting voor twee volwassenen, kampeerplaats voor caravan, tent, camper of vouwwagen, inclusief stroom, warme douche en (indien toegestaan) uw hond. En dat op minimaal 870 campings in 22 landen in Europa, waarvan 128 campings in Nederland!

Gratis
Behalve in het hoogseizoen krijgt u met de Best Deal Camping Card bij camping De Grote Altena hoge kortingen (tot maximaal € 7,00) op het normale overnachtingstarief. En wat uniek is: de Best Deal Camping Card en de bijbehorende gids – Camping Navigator – is voor u helemaal gratis. Het kost u echt niets en dat blijft ook zo…, ieder jaar weer!

De voordelen van de Best Deal Camping Card zijn:

  • GRATIS camping card
  • GRATIS campinggids
  • 4x per jaar het kampeermagazine Ontdek
  • zeer voordelig kamperen
  • extra aanbiedingen

Meer informatie en contact
Vraag uw eigen Best Deal Camping Card 2012 aan, en maak gebruik van hoge kortingen bij camping De Grote Altena, via het invullen van een aanvraagformulier op de internetsite van Campingwijzer. Klik hier voor meer info over deze campingcard.

Voor meer informatie over onze mooie camping kunt u verder lezen op deze internetsite. Voor vragen en/of reserveringen kunt u ons dagelijks bereiken door te bellen op 0481- 481200 of een e-mail sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct