Betuwe campings

Vanwege haar schoonheid heeft de Betuwe een groot aanbod van campings, waaronder camping De Grote Altena. Gelderland is geografisch onder te verdelen in drie regio’s: Veluwe, Achterhoek, en Betuwe. Eén van de mooiste gebieden van Gelderland is natuurlijk het Betuwse rivierengebied. Dit gebied kenmerkt zich door glooiende uiterwaarden, oude wilgenbossen, kronkelende rivierdijken, pittoreske kerkdorpjes en bloeiende fruitboomgaarden.

Unieke ligging
In de Betuwe zijn maar weinig campings, die op zo een unieke locatie zijn gelegen dan camping De Grote Altena. Onze camping ligt in de uiterwaarden van de rivier de Waal, op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen. Onze karaktervolle camping kenmerkt zich door rust en persoonlijke sfeer. Ook kwaliteit en gastvrijhed staan bij ons hoog in het vaandel. Elke kampeerplaats is ruim van opzet en standaard voorzien van eigen aansluitingen voor water, elektra en riool, zodat u op comfortabele wijze kunt genieten van het prachtige uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Het kampeerterrein is netjes verzorgd en voorzien van diverse sport- en spelfaciliteiten, waaronder:

  • recreatieruimte met tv
  • speeltuintje, sportveld
  • jeu d’boules, groot schaakspel
  • tafeltennis, tafelvoetbalspel

Informatie en contact
Bent u van plan om te gaan kamperen in de Betuwe, op één van de mooiste campings van Nederland, dan zien wij u graag als welkome gast  op camping De Grote Altena. Voor meer informatie over onze camping kunt u verder lezen op deze internetsite. Heeft u vragen of wilt u boeken, dan kunt u ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0481- 481200. Wij staan u graag te woord.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct