Camperplaatsen Nederland

Bent u op zoek naar rustige camperplaatsen op één van de mooiste natuurcampings van Nederland? Breng dan een bezoek aan camping De Grote Altena te Oosterhout. Onze camping is gelegen in het hart van de Betuwe op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen.

Stadsgezichten en prachtige vergezichten
Op camping De Grote Altena kunt u vanaf meerdere camperplaatsen heerlijk genieten van een prachtig uitzicht op de drukst bevaren rivier van Nederland. Elke camperplaats is voorzien van alle luxe en comfort, zoals eigen aansluitingen voor water, elektriciteit, riool en ontvangst van draadloos internet. Verder is op het kampeerterrein voor jong en oud voldoende sport- en spelaccommodatie aanwezig:

  • kinderspeeltuin
  • sportveld
  • jeu d’boules,
  • tafeltennis
  • groot schaakspel

Vanwege deze unieke ligging (in het hart van de Betuwe) biedt onze camping o.a. uitstekende mogelijkheden voor het maken van fiets- en/of wandeltochten over de rivierdijk. Al wandelend of fietsend kunt u genieten van de karakteristieke kerkdorpjes en bloeiende fruitboomgaarden. Ook is deze omgeving uitermate geschikt voor het uitgooien van een hengel in de rivier of voor het maken van een strandwandeling. Daarnaast is een kort bezoek aan Arnhem of Nijmegen ook beslist de moeite waard. Kortom u hoeft zich dus geen moment te vervelen.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over camperplaatsen op één van de mooiste natuurcampings van Nederland rustig verder op de internetsite van camping De Grote Altena. Lees hier meer over de omgeving, voorzieningen en prijslijsten. Heeft u daarna nog vragen of wilt u eventueel reserveren, dan kunt u ons bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail sturen naarinfo@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct