Seizoenplaatsen Prijslijst seizoen kampeerplaatsen 2020

De camping is geopend vanaf za. 28 maart tot zo. 4 oktober 2020 (onder voorbehoud van hoogwater!).

De prijzen van alle kampeerplaatsen zijn berekend op basis van 2 personen, 1 kampeer- en vervoermiddel, 1 kleine bijzettent, gratis dagbezoek én exclusief het verbruik van elektriciteit.

Prijzen per seizoenplaats Overige prijzen
waterkant € 2.175,- prijs per kWh € 0,40
waterkant-klein € 2.100.- 2de auto (op terrein) € 75,-
niet-waterkant € 1.775,- vaste wateraansluiting € 25,-
extra persoon (vanaf 3de persoon) € 150,- opslag tegelvloeren (koop) € 30,-
hond (max. 1 honden / plaats) € 75,- borgsom slagboom € 50,-
transport van / naar stalling € 50,- overnachting bezoek / persoon / nacht € 5,-

Alle bovenstaande  tarieven zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting (indien van toepassing).

Opmerkingen:

  • Zowel auto’s als honden van bezoekers zijn op het kampeerterrein niet toegestaan.
  • Dagbezoek is gratis! Voor logerend bezoek geldt het normale overnachtingstarief van € 5,- p.p.p.n.
  • Voor het verbruik van elektriciteit wordt achteraf € 0,40 voor elke kWh in rekening gebracht. Echter wij behouden ons het recht om dit tarief achteraf aan te passen in geval van sterke prijsschommelingen!
  • De semi-ondergrondse vuilcontainers zijn uitsluitend bedoeld voor restafval. Hiernaast bevindt zich ook een bovengrondse glascontainer. Het oude papier en karton (samengebundeld) kunt u in de blauwe container onder de receptie kwijt. Grof vuil en gevaarlijk afval (verf, terpentine, spuitbussen) dient uzelf naar de gemeentelijke vuilstortplaats te brengen. Ook tuinafval en maaisel mag niet in deze containers gedeponeerd worden. U kunt bij de receptie informeren waar en op welke wijze het gestort mag worden.
  • Bij afwezigheid dient de kampeerplaats vrijgehouden te worden van obstakels (zoals windscherm, tv-schotel, parasol, etc.), zodat wij ten allen tijde ongehinderd het gras kunnen maaien. Is dit niet het geval, dan gaan wij ervan uit dat uzelf uw kampeerplaats maait!
  • Indien (tijdelijk) geen gebruik wordt gemaakt van de kampeerplaats (i.v.m. leegstaand) behouden wij ons het recht om de kampeerplaats aan derden ter beschikking te stellen.
  • Voor het overige verwijzen wij u naar onze “gedragsregels en overige voorwaarden” en de Recron-voorwaarden. Het campingreglement is als bijlage bijgevoegd. Bij ondertekening van dit contract verklaart u tevens bekend te zijn met de inhoud van deze regels en voorwaarden.
  • In verband met eventueel hoogwater bestaat de mogelijkheid dat de openingsdatum (28 maart) van de camping wordt gewijzigd naar een iets later tijdstip! Uiteraard brengen wij u hier van op deze hoogte.
Boek direct