Tips & regels Handig om te weten, voordat u arriveert!

 • De receptie is iedere dag geopend van 9.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 19.00 uur voor inschrijvingen, betalingen, informatie en overige vragen. Wij verzoeken u vriendelijk om aan deze openingstijden te houden! Op overige tijdstippen of in spoedeisende/dringende gevallen kunt u ons altijd bereiken onder telefoonnr. 0481 – 481200 of 06- 27506197. Ook kunt u hier terecht voor fiets- en wandelroutekaarten, was- en droogmuntjes, draadloos internet, digitenne en diverse soorten flessen gas.
 • Het kampeerterrein is uitsluitend toegankelijk door middel van een slagboominstallatie. Voor de bediening van deze slagboom krijgt u tegen betaling van een borgsom (á € 20,00) een toegangspasje. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is geen gemotoriseerd verkeer op het kampeerterrein toegestaan. Indien u na 23.00 uur het terrein wilt oprijden dient u uw auto buiten de poort/slagboom te parkeren. Uiteraard kunt u wel 24 uur per dag het terrein afrijden.
 • Wij verzoeken uw auto in principe op uw eigen kampeerplaats naast uw caravan/tent te parkeren. In een aantal gevallen is het gewenst om uw auto langs het pad of op het centrale parkeerterrein te parkeren.
 • Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. De kosten voor dagbezoek bedraagt € 1,00 per persoon. In het geval dat bezoek dat bij u overnacht brengen wij het normale overnachtingstarief in rekening.
 • Auto’s én huisdieren van bezoekers zijn op het kampeerterrein niet toegestaan. Deze auto’s moeten op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen aan de dijk (of bij het restaurant) worden geparkeerd. Breng uw gasten hiervan van tevoren op de hoogte!
 • Wij verzoeken uw hond(en) ten alle tijde aangelijnd op uw kampeerplaats te houden. Honden mogen uitsluitend langs de dijk ter hoogte van de camping (en dus niet op het kampeerterrein of het strand) uitgelaten worden. Ook mogen uw honden geen overlast voor de overige campinggasten bezorgen.
 • Wij verzoeken u om het afval zoveel mogelijk gescheiden te houden. Het reguliere huisvuil (restafval) dient u in de daarvoor bestemde semi-ondergrondse containers in afgesloten vuilniszakken te deponeren. Deze containers zijn gesitueerd op het nieuwe parkeerterrein langs de dijk ter hoogte van de jaarplaatsen. Hier bevindt zich ook een glascontainer. Oud papier en karton (samengebundeld) kunt u in de blauwe container onder de receptie kwijt. U dient zelf zorg te dragen voor de afvoer van grof vuil!
 • De douches zijn in ieder sanitair gebouw aanwezig. De warme douches zijn gratis en zijn met een drukknop eenvoudig te bedienen. De douches geven gedurende 5/6 minuten warm water, daarna volgt een korte onderbreking (stop) van enkele minuten.
 • Bij de receptie kunt u verse broodjes voor de volgende dag bestellen. Dit kunt u doen door een voorbedrukt bestelformulier in te vullen en bij ons af te geven. De volgende dag ligt de bestelling vanaf ca. 9.00 uur bij de receptie voor u klaar.
 • Voor koffie, gebak, drankjes en eenvoudige snacks kunt u terecht op het Waalterras (westzijde woonhuis) of bij brasserie de Altena (oostzijde woonhuis). Kijk bij de receptie voor de openingstijden!
 • Op iedere kampeerplaats kunt u door middel van een draadloze verbinding gebruik maken van internet (wifi). Tegen een bepaalde vergoeding krijgt u van ons een inlogcode, waarmee u voor een bepaalde periode (dag, week, maand, seizoen of jaar) kunt internetten. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij onze receptie.
 • Tegen betaling van een borgsom (á € 5,00) kunt u bij de receptie gratis een aantal spelletjes lenen, waaronder voetbal, volleybal, jeu d’boules, pingpongsetje, badmintonsetje, groot schaakspel, etc.
 • Op onze camping is geen kampwinkel aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij een aantal supermarkten in het dorp Oosterhout, waaronder Lidl en Albert Heijn.
 • Het is niet toegestaan om uw caravan c.q. (voor-)tent te verwarmen op elektriciteit. Ook het gebruik van elektrische toestellen met een vermogen van meer dan 1000 Watt is niet toegestaan.
 • U moet te allen tijde ‘grasvriendelijk’ grondzeil voor uw caravan of in uw (voor-)tent plaatsen. Hierdoor gaat het gras niet (of minder snel) dood en kan een volgende campinggast ook nog van onze grasmat genieten.

Onze camping is lid van de Recron en de ANWB. Derhalve zijn de “Recron voorwaarden toeristische plaatsen” van toepassing. Naast deze algemene voorwaarden worden in ons campingreglement “gedragsregels en overige voorwaarden” aanvullende voorwaarden gesteld én zijn een aantal regels specifiek voor onze situatie nader uitgewerkt. Zowel de Recron voorwaarden als het campingreglement zijn op aanvraag (of bij de receptie) verkrijgbaar. U kunt deze documenten hieronder downloaden, inzien en eventueel zelf afdrukken.

PDF-icon Download camping reglement (PDF)

PDF-icon Download Recron voorwaarden toeristiche plaatsen (PDF)

Zoek en Boek