Faciliteiten De beste voorzieningen voor uw verblijf

Kwaliteit & comfort

Indien u wilt gaan kamperen bij camping De Grote Altena, dan kiest u voor kwaliteit en comfort. Het kampeerterrein is ruim van opzet en goed onderhouden. De meeste kampeerplaatsen zijn direct aan het water gelegen met een prachtig uitzicht op de rivier en de voorbij varende schepen. Elke comfortabele kampeerplaats is voorzien van een waterkraan met afvoerputje en eigen aansluitpunten voor elektra, water en riool. De sanitaire voorzieningen zijn modern, verwarmd en schoon. Daarnaast beschikt onze camping over een trekkersveld voor tenten en vouwwagens.

Receptie & service

Bij de receptie kunt u dagelijks vers gebakken broodjes afhalen en diverse landelijke dagbladen (Telegraaf, Algemeen Dagblad en Volkskrant) kopen. Daarnaast kunt u hier terecht voor de huur van digitenne, draadloos internet (wi-fi) en fietsen, en het kopen van gasflessen en fiets- en wandelkaarten. Ook liggen hier diverse gratis folders c.q. flyers voor u klaar. Voor boodschappen kunt u in het dorp Oosterhout (op ca. 1,5 km afstand) bij 2 supermarkten (Lidl en Albert Heijn) terecht. In het nabijgelegen dorp Elst (op ca. 4 km afstand) kunt u met het hele gezin gezellig winkelen.

Toilet & douche

Onze camping beschikt over moderne (verwarmde) sanitaire voorzieningen, die zijn verdeeld over drie toiletunits, die elk zijn voorzien 4 toiletten, 4 douches en vaatwasbakken. Ook is in/nabij elk gebouw een uitstort voor het chemisch toilet gesitueerd. Het gebruik van de warme douches én warm/heet tapwater is gratis. In het centraal gelegen toiletgebouw (naast de receptie) is naast een wasserette ook een babyroom, een familiedouche en een invalidenruimte aanwezig.

Sport & spel

Op het kampeerterrein is zowel voor jong als oud voldoende sport- en spelaccommodatie aanwezig. Naast een kinderspeeltuin en een groot sportveld kan ook gebruik worden gemaakt van een tafeltennistafel, een voetbalspel, een groot schaakspel, een trampoline en een jeu d’boules baan. Bij minder goed weer kunt u zich vermaken in onze recreatieruimte. Naast een televisie- en videotoestel zijn in deze ruimte ook diverse spelletjes en leesboeken c.q. tijdschriften aanwezig.

Strand & water

Onze camping beschikt over een prachtig zandstrand, waar u heerlijk kunt vertoeven. Uiteraard is het mogelijk (voor de goede zwemmer!) om een frisse duik in de rivier te nemen. Voor een dagje zwemmen en/of zonnen kunt u ook terecht in een nabijgelegen natuur- en recreatieplas te Slijk-Ewijk (op ca. 3 km afstand). Voor de fanatieke hengelaar zijn er volop mogelijkheden om te vissen in de rivier of in de talloze wielen of oude rivierlopen.

Eten & drinken

Op het Waalterras kunt u onder genot van een drankje en/of hapje lekker genieten van het prachtig uitzicht op de rivier. In de weekenden kunt u hier, en in het hoogseizoen iedere dag, frites en diverse snacks afhalen. Voor een lunch of diner kunt u ook gebruik maken van Brasserie De Altena (behoort niet bij de camping). Vraag bij de receptie naar de openingstijden.

Zoek en Boek