Campings Gelders rivierengebied

Bent u op zoek naar één van de mooiste natuur campings in het Gelders rivierengebied. Dan is een korter of langer verblijf op camping De Grote Altena beslist de moeite waard. Hier kunt u in alle rust heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de rivier en de voorbij varende boten.

Pittoreske dijkwoningen en bloeiende fruitboomgaarden
Er zijn maar weinig campings in het Gelders rivierengebied, zoals camping De Grote Altena, die in de uiterwaarden van de rivier de Waal zijn gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door oude rivierlopen, wilde wilgenbossen, kronkelende rivierdijken, pittoreske dijkwoningen en bloeiende fruitboomgaarden. Om deze reden is onze camping zeer geliefd bij rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vissers.

Panoview
Op onze terrascamping kunt u vanaf elke kampeerplek genieten van een schitterend schouwspel op de rivier en de voorbij varende boten. U zult zich hier geen moment vervelen, want de beroepsvaart op deze drukst bevaarde rivier van Europa gaat dag en nacht door. Naast dit schouwspel raden wij u ook aan om de schitterende omgeving van onze camping te verkennen met de auto, op de fiets, of al wandelend over de dijk of struinend langs het water. Voor een eerste impressie van ons kampeerterrein kunt u ook onze panoview op de homepage van deze internetsite bekijken!

Meer informatie en contact
Voor meer informatie over één van de karaktervolle groene campings in het Gelders rivierengebied, camping De Grote Altena, kunt u verder kijken op deze internetsite. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct