Campings in Betuwe

Camping De Grote Altena is één van de mooiste campings in de Betuwe. Het kampeerterrein is prachtig gelegen aan de rivier de Waal, midden in een landschap van glooiende uiterwaarden, schilderachtige dijkwoningen en bloeiende fruitboomgaarden. Door deze unieke ligging is onze camping uitermate geschikt om wandel- en/of fietstochten te maken over de rivierdijk of een bezoek te brengen aan één van de grote Gelderse steden: Arnhem of Nijmegen. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer en is hierdoor zeer in trek bij rustzoekers en senioren.

Gelderse gastvrijheid
Camping De Grote Altena heeft net iets meer te bieden dan de meeste andere campings in de Betuwe. Onze camping onderscheidt zich door kwaliteit en Gelderse gastvrijheid. Met name onze sanitaire voorzieningen worden door onze campinggasten als schoon en verzorgd ervaren. Ook de comfortabele kamperplaatsen zijn ruim van opzet en van alle faciliteiten voorzien, zoals een eigen aansluiting voor water, elektra en riool.
De meeste kampeerplaatsen zijn direct aan het water gelegen, zodat u dus de plezier- en de beroepsscheepvaart aan u voorbij ziet komen.
Naast voldoende sport- en spelaccommodatie zijn op het terrein nog de volgende voorzieningen aanwezig:

  • Waalterras
  • recreatieruimte
  • wasserette
  • familiedouche
  • babywasruimte

Informatie en contact
Voor meer informatie over één van de uitzonderlijke campings in de Betuwe kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 048- 481200 of een berichtje mailen naarinfo@campingdegrotealtena.nl. Wij staan u graag te woord en zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier

Boek direct