Campings in Gelderland

Camping De Grote Altena behoort tot één van de mooiste campings in de provincie Gelderland. Het kampeerterrein is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal nabij de stad Nijmegen. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer, en is zeer geliefd bij fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, rustzoekers en vissers.

Terrasvormig
Onze camping is opgericht in het jaar 1963 en behoort daardoor tot één van de oudste campings in Gelderland. Het kampeerterrein is terrasvormig aangelegd en dusdanig van opzet dat u vanaf bijna elke kampeerplaats vrij uitzicht heeft op de rivier en de scheepvaart. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim bemeten, en van alle gemakken en comfort voorzien, zoals een eigen elektriciteitsaansluiting, watertapkraan, afvoerputje en draadloos internetontvangst.

Voorzieningen
Op het kampeerterrein zijn 3 moderne (verwarmde) sanitairgebouwen gelegen, die elk zijn voorzien van toiletten, koude/warme douches, warm tapwater, vaatwas en uitstort chemisch toilet. Verder zijn in het centrale hoofdgebouw nog de volgende ruimten met voorzieningen beschikbaar:

  • invalidenruimte
  • babywasruimte
  • familiedouche
  • overdekte vaatwas
  • wasserette

Naast een recreatieruimte is er verder nog voldoende sport- en spelaccommodatie voor jong en oud aanwezig. Voor tv-ontvangst kunt u bij ons digitenne van KPN huren. Voor een sportief uitstapje kunt u vanaf één van de groene campings in deze regio een fiets- en/of wandeltocht door Gelderland maken.

Interesse gewekt?
Bent u geïnteresseerd om één van de mooiste campings in Gelderland te bezoeken, dan verzoeken wij u om verder te bladeren op deze internetsite, of door contact met ons op te nemen door te bellen op telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct