Campings Nederland aan water

Camping De Grote Altena is één van de mooiste campings in Nederland die aan het water zijn gelegen. Onze camping ligt in het hart van de Betuwe aan de rivier de Waal, op geringe afstand van Arnhem en Nijmegen. Hier kunt u heerlijk onthaasten en tot rust komen.

Bootjes kijken
Veel campings in Nederland zijn direct aan het water gelegen, omdat ons land een waterrijk land is. Op onze terrasvormige camping kunt u vanaf bijna elke kampeerplek genieten van een prachtig uitzicht op de rivier en de voorbij varende boten. Rivier de Waal is de drukst bevaarde rivier van Europa, waar de beroepsvaart dag en nacht doorvaart. Naast dit schouwspel raden wij u ook aan om de landelijke omgeving van onze camping te verkennen met de auto, de fiets, of al wandelend over de dijk of struinend langs het water. Ook voor de fanatieke visser zijn er talrijke mogelijkheden om een hengel uit te gooien in de rivier, wielen of strangen.

Contact en informatie
Bent u van plan om één van de mooiste campings in Nederland aan het water te bezoeken, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Of bekijk eens ons fotoboek op deze internetsite. Graag tot ziens bij camping De Grote Altena.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier

Boek direct