Campings regio Nijmegen

Camping De Grote Altena is één van de mooiste campings in de regio Nijmegen. Onze camping ligt in de gemeente Overbetuwe op nog geen 6 km. afstand van het centrum van de oudste stad van Nederland: Noviomagum, midden in een landschap van glooiende uiterwaarden en oude wilgenbossen. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer, waar de kampeerder nog centraal staat!

Unieke ligging
Vanwege deze unieke ligging onderscheidt camping De Grote Altena zich vooral van andere campings in de regio Nijmegen. Het kampeerterrein is ruim van opzet, waardoor u vanaf elke kampeerplaats vrij uitzicht heeft op de rivier en de scheepvaart. Elke comfortabele kampeerplaats is standaard voorzien van eigen aansluitingen voor water, elektriciteit en riool. Het kampeerterrein is netjes verzorgd en de sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon. Verder kunt u zich vermaken in de recreatieruimte, of onder het genot van een hapje en/of drankje lekker ontspannen op het Waalterras. Kortom: een echte aanrader voor kampeerders, die van rust, ruimte en natuur houden.

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie over één van de mooiste campings in de regio Nijmegen: camping De Grote Altena, dan kunt u rustig verder kijken op deze internetsite. Voor eventuele vragen en/of reserveringen kunt u ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0481- 481200, of een e-mail bericht sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij staan u graag te woord en zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct