Charme campings Nederland

Kies voor de charme van één van de mooiste campings in Nederland: camping De Grote Altena. Het kampeerterrein is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal in de nabijheid van de grote steden Arnhem en Nijmegen. Hier kunt u vanaf elke kampeerplaats heerlijk genieten van een schitterend panorama op het water en de binnenscheepvaart.

Glooiende uiterwaarden en kronkelende rivierdijken
Tijdens het verblijf op één van de charme campings van Nederland: camping De grote Altena, is een bezoek aan de oudste stad van Nederland (Noviomagum) beslist de moeite waard! Deze stad staat bekend om zijn talrijke bezienswaardigheden, zoals het Valkhof en het Afrika museum.
Camping De Grote Altena is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal. Dit rivierenlandschap kenmerkt zich door glooiende uiterwaarden, kronkelende rivierdijken en pittoreske dijkwoningen. Op de rivierdijk kunt al fietsend of wandelend genieten van de schoonheid van karakteristieke kerkdorpjes en de geurende bloesem van de fruitbomen.

Meer informatie en contact
Bezoek onze camping en ontdek hier de charme van één van de mooiste campings in Nederland. Meer informatie over onze camping vindt u op deze internetsite. Lees hier meer over onze voorzieningen en tarieven en bekijk voor een eerste sfeerimpressie ons fotoboek.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct