Gelderland campings

In de provincie Gederland ligt één van de mooiste campings in Nederland: camping De Grote Altena. Onze camping bevindt zich in het hart van de Betuwe op een geringe afstand van de stad Nijmegen. Er heerst een rustige en gemoedelijke sfeer, waardoor de camping  zeer geliefd is bij een wat ouder publiek. Maar ook een jonger publiek is bij ons van harte welkom!

Nieuwste snufjes
Camping De Grote Altena is in Gelderland één van de weinige campings die direct het water is gelegen, met een prachtig uitzicht op de rivier en de voorbij varende boten. Elke comfortabele kampeerplaats is ruim van opzet en standaard voorzien van: waterkraan en aansluitingen voor elektriciteit en vuilwaterafvoer. De moderne sanitairgebouwen zijn van uitstekende kwaliteit en van de nieuwste snufjes voorzien, zoals: warm tapwater, föhn, vloerverwarming, thermostatische mengkranen, etc. Voor jong en oud is er voldoende sport- en spelaccommodatie aanwezig:

  • recreatieruimte (televisie)
  • speeltuin en sportveldje
  • jeu d’boules en schaakspel
  • tafeltennis en voetbalspel

Contact en informatie
Bent u van plan om dit jaar in Gelderland te gaan kamperen, en bent u op zoek naar geschikte campings, dan is camping De Grote Altena voor u de beste keuze. Voor meer informatie over deze mooie natuurcamping kunt u contact met ons op nemen door te bellen met 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct