Hengelsport camping rivierengebied

Bent u een echte liefhebber van de hengelsport? Dan bent u bij camping De Grote Altena gelegen in het Gelderse rivierengebied aan het juiste adres. Onze camping ligt in de uiterwaarden van de rivier de Waal op een steenworp afstand van Arnhem en NIjmegen. De Waal is de drukst bevaren rivier van Europa en… een topstek voor vissers. Bovendien zit de Waal vol vis. Vooral vis die van stroming houdt, als roofblei, winde en barbeel, voelt zich in deze rivier thuis.

Fanatieke hengelaar
Voor het beoefenen van de hengelport is camping De Grote Altena één van de meest geschikte locaties in het rivierengebied, waar u kamperen en vissen prima kunt combineren. Meer dan de helft van onze kampeerplaatsen zijn direct aan het water gelegen, met een vrij uitzicht op de rivier en het drukke scheepvaartverkeer. Vanaf het strand of de kribben kunt u uw hengel uitgooien in de rivier de Waal. Daarnaast zijn er voor de fanatieke hengelaar nog voldoende mogelijkheden in de regio om te vissen in de talloze wielen, oude rivierlopen of zand-en grindafgravingen.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over hengelsport op onze camping rustig verder op deze internetsite. Hier kunt u meer lezen over het rivierengebied, voorzieningen en tarieven. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail bericht te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct