Kamperen aan rivier

Op camping De Grote Altena te Oosterhout kunt u heerlijk kamperen aan de rivier de Waal. Vanwege deze unieke ligging midden in het Gelderse rivierenland heeft u vanaf iedere kampeerplaats een schitterend uitzicht op de rivier en de scheepvaart.

Rivier de Waal
Kamperen bij camping De Grote Altena gelegen aan de rivier de Waal is zowel voor jong als oud een unieke belevenis. Deze rivier is één van de drukst bevaren rivieren van Europa. Vooral om het Duitse Ruhrgebied van grondstoffen te voorzien wordt op jaarbasis meer dan 850 miljoen ton aan goederen over deze rivier vervoerd. Op een normale dag passeren hier meer dan honderd binnenvaartschepen, tankers en duwcombinaties. Om deze reden zult u zich op camping De Grote Altena geen moment vervelen.

Meer informatie en contact
Bent u geïnteresseerd om eventueel te gaan kamperen op een unieke camping aan de rivier, dan kunt u voor reserveringen en/of meer informatie contact met onze camping De Grote Altena opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail te sturen naarinfo@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.