Kamperen aan water

Kamperen aan de rivier de Waal, genieten van rust, ruimte en natuur! Bezoek eens camping De Grote Altena waar u heerlijk kunt genieten van prachtige vergezichten over de rivier de Waal. Onze camping ligt midden in het Gelderse rivierengebied op nog geen 6 km afstand van het centrum van Nijmegen.

Terrascamping
Indien u kiest voor kamperen aan het water, dan kiest u voor camping De Grote Altena. Op onze terrascamping kunt u vanaf elke kampeerplek genieten van een schitterend schouwspel op de rivier en de voorbij varende boten. U zult zich hier geen moment vervelen, want de beroepsvaart op deze drukst bevaarde rivier van Europa gaat dag en nacht door. Naast dit schouwspel raden wij u ook aan om de schitterende omgeving van onze camping te verkennen met de auto, op de fiets, of al wandelend over de dijk of struinend langs het water. Voor een eerste impressie van ons kampeerterrein kunt u ook onze panoview op de homepage van deze internetsite bekijken!

Informatie en contact
Bent u geïnteresseerd om eventueel te gaan kamperen bij camping De Grote Altena voor een leuk plekje aan het water, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481 – 481200 of een e-mail bericht te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Graag zien wij u als welkome gast terug bij camping De Grote Altena.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct