Kamperen en fietsen

Kamperen in uw caravan, stacaravan of tent op camping De Grote Altena is het beginpunt van lekker fietsen in de Betuwe. Het Gelders rivierengebied is een fantastisch gebied die recreatieve fietsers veel te bieden heeft. De dromerige dijken langs de Waal, omgeven door glooiende uiterwaarden, groene weilanden en bloeiende fruitboomgaarden, hebben elk seizoen hun eigen charme. De stoere dijken langs de grote rivieren bieden mooie weidse vergezichten op dit rivierenlandschap.

De Gelderse Poort
Indien u er voor kiest om te gaan kamperen in de Betuwe op camping De Grote Altena, neem dan beslist uw fietsen mee op vakantie. Vanwege onze centrale ligging (in het hart van de Betuwe) biedt onze camping o.a. uitstekende mogelijkheden voor het maken van heerlijke fietstochten over de rivierdijk. Al fietsend kunt u genieten van de karakteristieke kerkdorpjes en pittoreske dijkwoningen. Ook een fietstocht door het natuurgebied De Gelderse Poort met een korte pauze bij de Millinger Theetuin is een unieke ervaring. Hier kunt u in mediterrane sfeer in een schitterend aangelegde theetuin rustig genieten. Of trakteer uzelf op een pauze bij een fruitstalletje of een van de vele gezellige terrassen in de Betuwe. Wilt u zelf uw fietsroute plannen, dan kan dat met fietseropuit.nl. Ook zijn bij de receptie diverse wandelroutes te verkrijgen.

Informatie en contact
Wanneer u meer informatie wilt over kamperen op camping De Grote Altena, en over één van de vele mooie routes om te fietsen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer0481- 481200, of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden om te fietsen in de Betuwe of één van de andere activiteiten in de omgeving.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct