Kamperen en wandelen

Bezoek de karaktervolle natuurcamping De Grote Altena gelegen in het hart van de Betuwe, waar u kamperen en wandelen prima kunt combineren. Elk seizoen heeft z’n eigen charme. Ontdek het zelf op de dromerige dijken langs de Waal waar u langs weilanden en boomgaarden vol bloesem, kersen, appels en peren loopt. Even uitblazen bij één van de vele fruitstalletjes of uitrusten op de terrassen in de karakteristieke kerkdorpjes. Maak eens een struintocht langs de Waal. Heerlijk wandelen langs rivierduinen en zandstranden. Ontdek de vele vogels die in dit gebied verblijven en geniet van de bijzondere bloemen en kruiden die er groeien!

Lingepad
Indien u er voor kiest om te gaan wandelen in de Betuwe, neem dan beslist uw wandelschoenen mee op vakantie. Vanwege onze centrale ligging (in het hart van de Betuwe) biedt onze camping o.a. uitstekende mogelijkheden voor het maken van mooie wandeltochten over de rivierdijk. Ook is onze camping gelegen aan een wandelroute, genaamd het Lingepad. Al wandelend kunt u genieten van de karakteristieke kerkdorpjes en pittoreske dijkwoningen. Ook een wandeltocht door het natuurgebied De Gelderse Poort met een korte pauze bij de Millinger Theetuin is een unieke ervaring. Hier kunt u in mediterrane sfeer in een schitterend aangelegde theetuin rustig genieten. Of trakteer uzelf op een pauze bij een fruitstalletje of één van de vele gezellige terrassen in de Betuwe. Ook zijn bij de receptie diverse wandelroutes te verkrijgen.

Informatie en contact
Wanneer u meer informatie wilt over kamperen op camping De Grote Altena, én over één van de vele mooie routes om te wandelen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer0481- 481200, of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden om te wandelen in de Betuwe of één van de andere activiteiten in de omgeving.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct