Kamperen in Gelderland

Houdt u van kamperen midden in de natuur op één van de mooiste campings in Gelderland, dan bent u bij camping De Grote Altena op het juiste adres. Onze camping ligt in de gemeente Overbetuwe op een geringe afstand van de grote steden Arnhem en Nijmegen. Vanwege onze unieke ligging aan de rivier de Waal, is onze camping zeer geliefd bij fietsers, vissers, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers.

Kwaliteit en comfort
Indien u er voor kiest om te gaan kamperen in Gelderland bij camping De Grote Altena, dan kiest u ook voor kwaliteit en comfort. Het kampeerterrein is ruim van opzet en goed onderhouden. De meeste kampeerplaatsen zijn direct aan het water gelegen met een prachtig uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Elke comfortabele kampeerplaats is voorzien van een eigen waterkraan en aansluitpunten voor elektra en riool. De (verwarmde) sanitaire voorzieningen zijn modern en zeer schoon. Verder zijn op het terrein nog de volgende voorzieningen aanwezig:

  • Waalterras / restaurant
  • recreatieruimte met tv
  • speeltuin / sportveld
  • jeu d’boules / schaakspel
  • tafeltennis / voetbalspel

Informatie en contact
Bent u geïnteresseerd om eventueel te gaan kamperen op één van de mooiste campings in Gelderland: camping De Grote Altena, dan kunt u voor meer informatie en/of reserveringen contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een berichtje te mailen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct