Kamperen in Nijmegen

Wilt u kamperen op één van de mooiste campings in de omgeving van Nijmegen, dan biedt camping De Grote Altena de beste optie. Onze camping is gelegen op 6 km. ten noordwesten van het stadscentrum, in het Betuwse dorp Oosterhout, en is via een nieuwe fietsbrug makkelijk te bereiken. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer en is hierdoor met name geschikt voor een wat ouder publiek. Maar ook gezinnen met jonge kinderen (tot maximaal 12 jaar) zijn van harte welkom.

Uitstapjes
Indien u er voor kiest om bij camping De Grote Altena te gaan kamperen dan is een stadswandeling in de oudste stad van Nederland, de Romeinse keizerstad Noviomagum (Nijmegen), een interessant en gezellig uitje voor het hele gezin. Een leuk alternatief is een korte wandeling over de Waalkade langs de talrijke cafés en restaurants met eventueel een bezoek aan het Holland Casino, eventueel gecombineerd met een kort bezoek aan Museumpark Orientalis, het Afrika Museum of museum Het Valkhof. Ook een fiets- en/of wandeltocht door het natuurgebied De Gelderse Poort met een korte pauze bij de Millinger Theetuin is een unieke ervaring. Hier kunt u in mediterrane sfeer in een schitterend aangelegde theetuin rustig genieten.

Meer informatie en contact
Bent u geïnteresseerd om eventueel te gaan kamperen op camping De Grote Altena in de buurt van Nijmegen dan kunt u voor meer informatie of reserveringen contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct