Karaktervolle Groene Campings

De bij de stichting Karaktervolle Groene Campings aangesloten kampeerbedrijven, zoals camping De Grote Altena, liggen meestal op locaties waar de natuur nog intens beleefd kan worden. Deze campings staan garant voor een uitstekende kwaliteit en worden gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.

Kleinschaligheid en kwaliteit
Een beperkt aantal kleinschalige campings, zoals camping De Grote Altena, zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun mooie ligging in de natuur of nabij het water en is derhalve opgenomen in de organisatie van “Karaktervolle Groene Campings”. Deze campings zijn hoog gekwalificeerd en moeten voldoen aan de eisen die de ANWB en RECRON stellen.

Gevoel van “thuiskomen”
Karaktervolle Groene Campings liggen verspreid in heel Nederland, altijd op een plek waar de natuur nog de baas is. De voorzieningen zijn van uitstekende kwaliteit, het terrein is goed verzorgd en het sanitair is schoon. De persoonlijke service van de altijd aanwezige gastvrouw of gastheer geeft de campinggasten een gevoel van “thuiskomen”.

Meer informatie en contactformulier
Veel mensen hebben dit gevoel van “thuiskomen” al ontdekt en hebben reeds een bezoek gebracht aan camping De Grote Altena. Kijkt u voor meer informatie over één van de mooiste Karaktervolle Groene Campings rustig verder op deze internetsite. Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0481- 481200 of gebruik te maken van ons e-mail adres info@campingdegrotealtena.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct