KGC campings

De KGC campings, waaronder camping De Grote Altena, liggen verspreid in Nederland, meestal op unieke locaties waar de natuur nog intens beleefd kan worden. Deze campings staan garant voor kwaliteit en comfort en worden gekenmerkt door een rustige en gemoedelijke sfeer.

Kwaliteit
Karaktervolle Groene Campings (KGC) zijn hoog gekwalificeerd en moeten voldoen aan de eisen die de ANWB en RECRON stellen. KGC campings zijn op zorgvuldige wijze geselecteerd op basis van hun ligging, kwaliteit en gastvrijheid. Om deze reden is camping De Grote Altena opgenomen in de organisatie van “Karaktervolle Groene Campings”.

Persoonlijke aandacht
KGC campings liggen verspreid in heel Nederland, altijd op een plek waar de natuurlijke elementen nog aanwezig zijn. Het kampeerterrein is altijd goed onderhouden en netjes verzorgd. De KGC campings kenmerken zich door een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht. Hierdoor voelt elke campinggast zich al snel op z’n gemak.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over één van de KGC campings, camping De Grote Altena, rustig verder op deze internetsite. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct