Kleine groene campings Nederland

Kom heerlijk tot rust op camping De Grote Altena en geniet van de natuur op één van de kleine groene campings in het oosten van Nederland. Onze camping is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal, midden in een landschap van kronkelende rivierdijken, oude wilgenbossen en pittoreske kerkdorpjes.

Lekker struinen
De meeste kleine groene campings zijn in Nederland zeer geliefd bij liefhebbers van rust en natuur. Op camping De Grote Altena kunt u naast het maken van een mooie fiets- en/of wandeltocht over de rivierdijk, ook lekker struinen langs het water. Verder kunt u bij mooi weer op het Waalstrand een frisse duik nemen of lekker van het zonnetje genieten. Ook voor vissers is deze locatie een geschikte plaats om hun hengel uit te gooien.

Meer informatie en contact
Klik hier voor meer informatie over kleine groene campings in Nederland, of kijk rustig verder op deze internetsite van camping De Grote Altena. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk!

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct