Kosmos Campingwijzer campings

De Kosmos Campingwijzer is dé vraagbaak voor kampeerders, met de complete informatie over meer dan 7900 campings in Europa. Voor thuis en onderweg. Alle campings worden jaarlijks bezocht en geïnspecteerd door eigen consulenten. Stuk voor stuk kampeerders in hart en nieren. Zij weten dus als geen ander wat een kampeerder drijft. Uitsluitend campings, waaronder camping De Grote Altena, die voldoen aan de door Kosmos Campingwijzer gestelde normen worden opgenomen in de database. Zo weet u dus altijd wat u kunt verwachten… al 30 jaar lang!

Hoge kortingen met Best Deal Camping Card
Bij camping De Grote Altena kunt u gebruik maken van de Best Deal Camping Card van Kosmos Campingwijzer, evenals bij 128 andere campings in Nederland. Met deze campingcard op zak geniet u van zeer hoge kortingen voor uw overnachting voor twee volwassenen, kampeerplaats voor caravan, tent, camper of vouwwagen, inclusief stroom, warme douche en (indien toegestaan) uw hond.
Behalve in het hoogseizoen krijgt u met de Best Deal Camping Card bij camping De Grote Altena hoge kortingen (tot maximaal € 7,00) op het normale overnachtingstarief. En wat uniek is: de Best Deal Camping Card en de bijbehorende gids – Camping Navigator – is voor u helemaal gratis. Het kost u echt niets en dat blijft ook zo…, ieder jaar weer!

Waarom camping De Grote Altena?

  • Lid van ANWB en RECRON
  • unieke ligging aan de rivier
  • moderne (verwarmde) sanitaire voorzieningen
  • Waalterras / restaurant De Altena
  • recreatieruimte met tv
  • speeltuintje en sportveld
  • strand en water

Informatie en contact
Wilt u met de Best Deal Camping Card van Kosmos Campingwijzer één van de mooiste campings in Nederland bezoeken: camping De Grote Altena, en gebruik maken van hoge kortingen op het normale overnachtingstarief, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0481-481200 of een e-mail bericht te sturen naar info@campingdegrotealtena.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct