Natuurcampings Nederland

Kom heerlijk tot rust op één van de mooiste natuurcampings in Nederland: camping De Grote Altena. Onze camping is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal, op een geringe afstand van de Gelderse steden: Arnhem en Nijmegen. Vanwege deze unieke ligging zijn de meeste kampeerplaatsen direct aan het water gelegen met een prachtig uitzicht op de rivier en de scheepvaart.

Kwaliteit en comfort
Camping De Grote Altena is één van de weinige natuurcampings in Nederland met zo’n prachtige ligging aan de rivier. Naast kwaliteit en comfort staan ook gastvrijheid en gemoedelijkheid bij ons hoog aangeschreven. Onze camping is uitgerust met moderne (verwarmde) sanitaire voorzieningen en biedt voor jong en oud voldoende sport- en spel faciliteiten. Naast een recreatieruimte is er ook een buitenterras, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het schitterende Waalpanorama. Daarnaast zijn er in de directe omgeving volop mogelijkheden om te fietsen, te wandelen, te winkelen of gewoon lekker uit te rusten.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over één van de mooiste natuurcampings in Nederland rustig verder op deze internetsite. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Bel met telefoonnummer 0481- 481200 of stuur een e-mail naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier

Boek direct