Bestaande Corona-regels worden verlengd tot 1 juli 2020 Dit geldt uiteraard ook voor de bestaande voucher-regeling!

IN VERBAND MET CORONA GELDEN TOT 1 juli 2020 DE ONDERSTAANDE REGELS

Onze camping is per 4 april geopend voor:

  • vaste kampeerders/bewoners in stacaravan of chalet met eigen douche/toiletvoorziening.
  • huurders van vakantiehuisjes  (stacaravans of chalets) met eigen douche/toiletvoorziening, zoals Waal-lodge, stacaravan Muller en Studio Altena.
  • kampeerders met caravan/camper voorzien van eigen douche/toiletvoorziening die alleen gebruik moeten maken van het chemisch toilet. In dit geval dient u wel eerst telefonisch of per email te reserveren.

De camping is tot 1 juli gesloten voor:

  • kampeerders met caravan/camper/vouwwagen/tent zonder eigen douche/toiletvoorziening, omdat geen gebruik gemaakt kan worden van onze douche/toiletvoorzieningen.

Voor een zeer beperkt aantal kampeerders die niet in het bezit zijn van een eigen douche-voorziening, kunnen wij een privé-douche aanbieden! Dit aanbod geldt in eerste instantie voor bestaande boekingen in de periode tot 1 juli. Deze douche-cabine is uitsluitend te huur voor minimal 1 week, en hiervoor geldt een toeslag van € 6,50 per dag . Mail / bel ons voor de mogelijkheden.

Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor deze vervelende en uitzonderlijke situatie.

 

TOEPASSING VOUCHER-REGELING:

Wij begrijpen dat u in verband met het corona-virus dat uw boeking voor de komende periode wilt annuleren.

Onlangs is door onze branchevereniging (Hiswa-Recron) na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische zaken en Klimaat een regeling tot stand gekomen. Dankzij deze regeling wordt voorkomen dat u uw geld kwijt bent en wij onze diensten kunnen blijven aanbieden.

Deze regeling houdt in dat wij u een voucher (tegoedbon) kunnen aanbieden met een waarde die gelijk staat aan het bedrag dat u reeds heeft aanbetaald. Deze voucher geeft het recht om bij een vervangende boeking bij onze camping de waarde van de voucher te verzilveren.

Deze voucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangende verblijf dient te hebben geboekt.

Hierbij zijn aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Hierbij is het van belang om te weten dat deze tijdelijke regeling uitsluitend geldt voor annuleringen van boekingen met een verblijf in de periode tot 1 juli 2020. Let op: een vervangende boeking kan pas na 1 juni gemaakt worden.

Bij een vervangende boeking dient u duidelijk aan te geven dat u aanspraak wilt maken op uw tegoed. Dit kunnen wij vervolgens in ons systeem opzoeken en verwerken. In de praktijk zal het niet altijd mogelijk zijn om de dezelfde kampeerplaats (van voorkeur) aan te bieden. Daarnaast zal de aanvraag op basis van beschikbaarheid gehonoreerd worden of niet.

Het vouchernummer is gelijk aan uw oude reserveringsnummer.

Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor deze oplossing. Mocht u naar aanleiding van deze email nog vragen hebben dan horen wij dat graag.