Camping blijft voorlopig gesloten tot 24 april 2020 m.u.v. huurders van vakantiehuisjes, jaar- en seizoenplaatsen met eigen sanitair

Beste Kampeerder,

Hierbij informeren wij u over het laatste nieuws omtrent het corona-virus.

Gisteren ontvingen wij van de Veiligheidsregio Gelderland Midden het volgend bericht:

In de gemeenten van de VGGM (daar valt de gemeente Overbetuwe onder) worden de gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen gesloten, zowel op of bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes als bij parken, natuurgebieden en stranden.

In feite betekent dit dat wij als camping wél open mogen gaan, maar dat onze saniatirgebouwen gesloten moeten blijven. Dit is voor ons kampeerbedrijf een ongewenste en onwerkbare situatie.

Dit heeft ons doen besluiten om de komende periode (in ieder geval tot 24 april) niet open te gaan. Let op: dit besluit geldt niet voor huurders van vakantiehuisjes, jaar- en seizoenplaatsen met eigen sanitair.

Ons voorstel is om de bestaande reserveringen (tot 24 april 2020) om te boeken naar een andere periode voor later dit jaar of voor volgend jaar. Hierbij kunt u denken aan een voucher of tegoedbon. Een ieder zal hierover afzonderlijk geïnformeerd worden. Nader bericht hierover volgt later.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing.

Met vriendelijke groet,

J.L.A. Hoogendoorn

namens camping De Grote Altena