Recron voucher-regeling bij annulering i.v.m. corona deze regeling is geldig voor boekingen tot 1 juni 2020

Ondanks het feit dat de meeste campings in Nederland niet gesloten zijn begrijpen wij heel goed dat in verband met het corona-virus dat u uw boeking voor de komende periode wilt annuleren.

Onlangs is door onze branchevereniging (Hiswa-Recron) na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische zaken en Klimaat een regeling tot stand gekomen. Dankzij deze regeling wordt voorkomen dat u uw geld kwijt bent en wij onze diensten kunnen blijven aanbieden.

Deze regeling houdt in dat wij u een voucher (tegoedbon) kunnen aanbieden met een waarde die gelijk staat aan het bedrag dat u reeds heeft aanbetaald. Deze voucher geeft het recht om bij een vervangende boeking bij onze camping de waarde van de voucher te verzilveren.

Deze voucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum het vervangende verblijf dient te hebben geboekt.

Hierbij zijn aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Hierbij is het van belang om te weten dat deze tijdelijke regeling uitsluitend geldt voor annuleringen van boekingen met een verblijf in de periode tot 1 juni 2020. Let op: een vervangende boeking kan pas na 1 juni gemaakt worden.

Bij een vervangende boeking dient u duidelijk aan te geven dat u aanspraak wilt maken op uw tegoed. Dit kunnen wij vervolgens in ons systeem opzoeken en verwerken. In de praktijk zal het niet altijd mogelijk zijn om de dezelfde kampeerplaats (van voorkeur) aan te bieden. Daarnaast zal de aanvraag op basis van beschikbaarheid gehonoreerd worden of niet.

Het vouchernummer is gelijk aan uw oude reserveringsnummer.

Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor deze oplossing. Mocht u naar aanleiding van deze email nog vragen hebben dan horen wij dat graag.