Nijmeegse wandel vierdaagse camping

Tijdens de Nijmeegse wandel vierdaagse kunt u heerlijk kamperen op de mooiste camping in de regio van Nijmegen. Het kampeerterrein is gelegen nabij het dorp Oosterhout aan de noordoever van de river de Waal ten noordwesten van Nijmegen. Het centrum van Nijmegen ligt op ca. 6 km. afstand vanaf de camping en is eenvoudig te bereiken door middel van een fiets- en stadsbrug. Ook is er een goede busverbinding met de stad. Daarnaast bestaat in deze 4-daagse week de mogelijkheid om zich na een vermoeide wandeldag heerlijk laten masseren.

Boekingen en reserveren
Tijdens de Nijmeegse wandel vierdaagse is het uitsluitend mogelijk om voor minimaal 1 week een kampeerplaats (aan de niet-waterkant) op onze camping te boeken! Bij een verblijf van langer dan 2 weken is het ook mogelijk om een kampeerplaats aan de waterkant vast te leggen. Deze kampeerplaatsen liggen direct aan het water en hebben een prachtig uitzicht over de rivier en de scheepvaart. Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen en de grote vraag naar kampeerplaatsen gedurende dit evenement is het raadzaam om tijdig (januari) te reserveren.

Info en contact
Bent u van plan om tijdens de Nijmeegse vierdaagse op onze camping te gaan overnachten, dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl of te bellen naar 0481-481200.
Voor meer informatie over de Nijmeegse wandel vierdaagse kunt u terecht op hun officiële website: www.4daagse.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct