Riviercampings Gelderland

Camping de Grote Altena is één van de mooiste riviercampings in Gelderland. Onze camping is gelegen op een unieke plek in een landschap van glooiende uiterwaarden en pittoreske kerkdorpen. Op onze terrasvormige camping heeft u vanaf elke kampeerplaats een vrij uitzicht op de rivier en de scheepvaart.

Rivier de Waal
Er zijn maar weinig riviercampings in Gelderland die zo dicht aan de rivier zijn gelegen, als camping De Grote Altena. De rivier de Waal is de drukst bevaren rivier van Europa, waar het scheepvaart verkeer dag en nacht doorvaart, om het Duitse achterland van grondstoffen te voorzien. Om deze reden zult u zich geen moment vervelen. Ook kunt u vanaf de camping het mooie rivierenlandschap gaan verkennen door over de rivierdijk een mooie fietstocht of wandeling te gaan maken.

Informatie en contact
Op de internetsite van camping De Grote Altena kunt u rustig verder kijken naar één van de mooiste riviercampings in Gelderland. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u ons bellen op telefoonnummer 0481- 481200. Bij geen gehoor kunt u een boodschap op de voicemail inspreken of ons een e-mail sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct