Riviercampings Nederland

Camping de Grote Altena is één van de mooiste riviercampings in Nederland, die prachtig is gelegen in een landschap van glooiende uiterwaarden en oude rivierlopen. Onze camping ligt in het kart van de Betuwe op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen. Vanwege deze unieke ligging en de ruime opzet van het terrein, heeft u vanaf elke kampeerplaats een vrij uitzicht op de rivier en de scheepvaart. De rivier de Waal is de drukst bevaren rivier van Europa. Om het Ruhrgebied van allerlei grondstoffen te voorzien varen de boten dag en nacht door, zodat u zich moment hoeft te vervelen.

Rivier de Waal
Er zijn maar weinig riviercampings in Nederland die midden in de uiterwaarden van een grote rivier, zoals rivier de Waal, zijn gelegen. De reden hiervan is dat de kans bestaat dat het kampeerterrein bij hoogwater onderstroomt, waardoor de camping in enkele dagen ontruimt dient te worden. Gelukkig komt dit natuurverschijnsel gedurende het zomerseizoen zelden voor! Naast rustzoekers, natuurliefhebbers en fietsers is onze camping zeer geliefd bij vissers, die vanaf het strand of de krib hun hengel kunnen uitgooien in de rivier. Vanzelsprekend kunt u over de rivierdijk een mooie fietstocht of wandeling maken.

Informatie en contact
Op de internetsite van camping De Grote Altena kunt u rustig verder kijken naar één van de mooiste riviercampings in Nederland. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u ons bellen op telefoonnummer 0481- 481200. Bij geen gehoor kunt u een bericht op de voicemail achterlaten of ons een e-mail sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct