Rustiek kamperen Nederland

Rustiek kamperen kenmerkt zich door kleinschaligheid, rust, ruimte, groen en een persoonlijke sfeer. Camping De Grote Altena behoort zeker tot één van de mooiste rustieke campings van Nederland. Onze camping ligt midden in het Gelderse rivierengbied, in de uiterwaarden van de rivier de Waal.

Ver weg van de drukte
Bent u van plan om rustiek te gaan kamperen op een mooie plek in Nederland, en u zoekt een leuke kleine, rustige camping, in een gebied wat nog niet door toeristen overspoeld is, ver weg van de drukte, dan is camping De Grote Altena één van de beste opties. Hier kunt u midden in de natuur de hele dag buiten zijn, genieten van de rust, vrijheid en gemoedelijke sfeer. Uiteraard heeft onze camping geen georganiseerd vermaak, zoals disco of bingo. Maar voor een vers broodje en een krantje wordt iedere dag gezorgd.

Contact en info
Wilt u meer weten over rustiek kamperen in Nederland, of wilt u meer informatie over camping De Grote Altena, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met telefoonummer 0481- 481200. Bij geen gehoor kunt u een bericht achter laten op de voicemail of een e-mail bericht sturen naar info@campingdegrotealtena.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct