Seizoenplaats huren Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor u tourcaravan, en bent u het gesleep met de caravan of tent ook zo beu? Op camping De Grote Altena kunt u een seizoenplaats huren op één van de mooiste plekken in Gelderland. Wanneer u overweegt om meerdere malen per jaar in de weekends of vakanties naar de Betuwe te komen, bent u met het huren een seizoenplaats verzekerd van een heerlijk vakantieadres. Dit biedt meerdere voordelen. Laat uw caravan of tent lekker staan, klaar voor de volgende keer dat u komt.

Comfort  plaatsen
Indien u van plan bent om een seizoenplaats te gaan huren op onze mooie camping in Gelderland, dan zult u zich geen moment vervelen. Op onze terrascamping heeft vanaf elke kaamperplaats vrij uitzicht op de rivier de Waal en het spectaculaire scheepvaartverkeer. Elke kampeerplaats is ruim van opzet en is van alle gemakken en comfort voorzien:

  • elektriciteitsaansluiting (6 Amph.)
  • watertappunt
  • vuiwaterafvoerputje
  • draadloos internetontvangst (wifi)

Nog enkele plaatsen beschikbaar!
Voor het komend kampeerseizoen hebben wij nog een aantal seizoenplaatsen (niet aan de waterkant!) beschikbaar. Het betreft de kampeerplaatsen met nrs. 4, 5, 91, 93, 121, 122 en 124. Het tarief voor deze plaatsen bedraagt € 1.350,- op basis van 2 personen, 1 kampeer- en vervoermiddel en bijzet-tentje (exclusief het verbruik van elektriciteit). Het gebruik van warme douches, warm tapwater en het ontvangen van dagbezoek is gratis. Zie onze plattegrond voor de exacte ligging van deze seizoenplaatsen.

Info en contact
Wilt u meer informatie over een seizoenplaats huren, en zoekt u een mooie camping in Gelderland, neem dan vrijblijvend contact op met 0481- 481200 of stuur een e-mail naar info@campingdegrotealtena. U bent van harte welkom voor het bekijken van onze camping en de nog beschikbare kampeerplaatsen.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct