Senioren campings Nederland

Camping De Grote Altena is één van de mooiste senioren campings in Nederland, waar vooral ouderen zich erg op hun gemak voelen. Hier kunt u vanaf elke kampeerplaats genieten van een prachtig uitzicht op de rivier de Waal. Onze camping is gelegen aan de rand van de gemeente Overbetuwe op 6 km. afstand ten noordwesten van de stad Nijmegen. Een bezoek aan het centrum van de oudste stad van Nederland is beslist de moeite waarde, en is gemakkelijk door middel van een fietsbrug te bereiken.

Kwaliteit en gastvijheid
Senioren houden over het algemeen van campings in Nederland, waaronder camping De Grote Altena, waar ze tijdens hun verblijf volledig tot rust kunnen komen. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer, waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht atijd voorp staan. Vanwege onze unieke ligging en ruime opzet, heeft u vanaf elke kampeerplaats vrij uitzicht heeft op het water. Elke comfortabele kamperplaats is voorzien van eigen aansluitingen voor water, elektra en riool. Verder zijn onze (verwarmde) sanitaire voorzieningen modern en van hoge kwaliteit.

Contact en informatie
In het geval dat u nog vragen heeft over één van de mooiste senioren campings in Nederland: camping De Grote Altena, kunt u ons dagelijks bereiken door te bellen met telefoonnummer 0481- 481200. Bij geen gehoor kunt u een boodschap achterlaten op de voicemail, of een e-mail bericht sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct