Stacaravan huren Betuwe

Kom volledig tot rust door een stacaravan te huren bij camping De Grote Altena te Oosterhout, gelegen in het hart van de Betuwe. Het kampeerterrein is terrasvornig aangelegd, waardoor u vanaf bijna elke kampeerplaats kunt genieten van de prachtige vergezichten op de rivier de Waal. Onze camping kenmerkt zich door een rustige en gemoedelijke sfeer, en is zeer in trek bij kampeerders die van rust, vrijheid en natuur houden.

Luxe stacaravan
Een onvergetelijke vakantie begint pas écht door een stacaravan te huren op één van de mooiste campings in de Betuwe: camping De Grote Altena. Onze camping beschikt voor de verhuur over twee luxe stacaravans die volledig zijn ingericht op basis van maximaal vier personen. Beide stacaravans bestaan uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en douche, en zijn gesitueerd op een hoger gelegen deel, met een prachtig vrij uitzicht heeft op de rivier en de scheepvaart.

Meer informatie en contact
Kijk voor meer informatie om een stacaravan te huren op onze mooie camping in de Betuwe rustig verder op deze internetsite. Bekijk voor een eerste sfeerimpressie ook ons fotoboek. Of wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op door te bellen met 0481- 481200 of te mailen naar info@campingdegrotealtena.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct