Stacaravan huren Gelderland

Op camping De Grote Altena kunt een stacaravan huren op één van de mooiste locaties in Gelderland. Deze stacaravans zijn gesitueerd op een hoogwatervrij (hoger gelegen) gedeelte, zodat u heerlijk kunt genieten van het vrije uitzicht op de rivier en de Waal. Naast deze unike ligging kenmerkt camping De Grote Altena kenmerkt zich door kwaliteit en comfort. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt als uitvalbasis voor het maken van een heerlijke fietstocht en/of wandeling door het mooie rivierenlandschap met prachtige vergezichten.

Kamperen in een stacaravan
Geniet en kom heerlijk tot rust door een stacaravan te huren op camping De Grote Altena in Oosterhout te Gelderland. Onze camping beschikt over drie luxe stacaravans die volledig zijn ingericht op basis van maximaal vier personen. De stacaravans bestaan uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en douche, en zijn van de volgende benodigdheden voorzien: servies, pannenset, kleurentelevisie, verhard terras met meubilair (incl. parasol) en schuurtje voor fietsen. Naast uw eigen persoonlijke bagage dient u uitsluitend nog het beddengoed (lakens en dekbedovertrekken) voor de betreffende periode mee te nemen. Dekbedden (1 x 2 pers. + 2 x 1 pers.) en kussens (4 stuks) zijn uiteraard aanwezig!

Meer informatie en contact
Kijk voor meer informatie over om een luxe stacaravan te huren op onze camping in Oosterhout te Gelderland rustig verder op onder de rubriek “huren” van deze website. Bekijk ons fotoboek voor een eerste sfeerimpressie. Voor meer informagtie kunt u gerust even contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl of te bellen met telefoonnummer 0481- 481200.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

 

Boek direct