stacaravan huren Nederland

Kom heerlijk tot rust door een stacaravan te huren bij camping De Grote Altena, gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Onze stacaravans voor de verhuur zijn gesitueerd op een hoger gelegen talud, waardoor u vrij uitzicht heeft op de rivier de Waal. Ook is deze locatie uitermate geschikt als uitvalbasis voor het maken van een heerlijke fietstocht en/of wandeling op de rivierdijken door het mooie rivierenlandschap met prachtige vergezichten.

Kamperen in een stacaravan
Door een stacaravan te huren op één van de mooiste campings van Nederland, bent u van alle gemakken en comfort voorzien. Wij beschikken over drie luxe stacaravans die volledig zijn ingericht op basis van maximaal vier personen. Beide stacaravans bestaan uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met toilet en douche.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie om een stacaravan te huren op een mooie plek in Nederland rustig verder op onze website. Bekijk ons fotoboek voor een eerste sfeerimpressie. Wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl of te bellen met telefoonnummer 0481-481200.

Boek direct