Topcampings in Nederland

Op camping De Grote Altena kunt u midden in een natuurlijke omgeving lekker kamperen op één van de mooiste topcampings in Nederland. Bij onze camping staan gastvrijheid en kwaliteit hoog aangeschreven. Op onze terrascamping heeft u vanaf bijna elke kampeerplaats vrij uitzicht op de rivier en de voorbij varende boten.

Luxe en comfort
Tijdens een vakantieverblijf op één van de mooiste topcampings in Nederland komt u volledig tot rust. Onze camping beschikt over moderne (verwarmde) sanitaire voorzieningen, voldoende sport- en spelaccommodatie voor jong en oud en een recreatieruimte. Elke kampeerplaats is ruim van opzet en is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting, watertappunt, vuilwaterafvoerputje en draadloos internetontvangst (Wi-Fi). Ook vanaf het Waalterras kunt u onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk genieten van het prachtige panorama op het water. Voor een uitgebreid diner kunt u ook terecht bij het uitstekende restaurant De Altena.Meer informatie en contact
Meer informatie over camping De Grote Altena, één van de mooiste topcampings in Nederland, vindt u op deze internetsite. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te bellen met0481- 481200 of een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier.

Boek direct