Camperplaats Gelderland

Zoekt u een mooie camperplaats midden in de natuur in de provincie Gelderland? Kom dan naar camping De grote Altena te Oosterhout gelegen in het hart van de Betuwe. Hier kunt u overnachten op één van de mooiste natuurcampings van Nederland.

Stadsgezichten en prachtige vergezichten
Op elke camperplaats op onze camping in Oosterhout te Gelderland kunt u heerlijk genieten van een prachtig uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Elke plaats is voorzien van alle luxe en comfort, zoals eigen elektriciteitsaansluiting, waterkraan, afvoerputje en draadloos internet.

In dit mooie rivierenlandschap zult u zeker tot rust komen. Daarnaast is een kort bezoek aan Arnhem of Nijmegen ook beslist de moeite waard. Kortom u hoeft zich dus geen moment te vervelen.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over een mooie camperplaats in Gelderland rustig verder op onze website en lees meer over de omgeving, voorzieningen en prijslijsten. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust door een e-mail te sturen naar info@campingdegrotealtena.nl of te bellen met telefoonnummer 0481-481200.