Boek direct

Velden met * zijn verplicht

Camping de Grote Altena  
Beoordeling: 9.2 van 10 op basis van 70+ beoordelingen.

Recreatiewoning Betuwe

Verblijf in een recreatiewoning in de Betuwe en beleef een onvergetelijke vakantie. Of u nu met uw gezin, geliefde of familie op vakantie gaat, camping De Grote Altena is waar u moet zijn. Boek uw verblijf op onze camping en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet.

Recreatiewoning in het hart van de Betuwe

Een recreatiewoning in het hart van de Betuwe, wie wil dat nu niet? In Rivierenland neemt de Betuwe een bijzondere plek in. De Betuwe is uitermate geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten. U geniet van de karakteristieke kerkdorpjes en tijdens de bloesemperiode van de bloeiende fruitboomgaarden. Vanaf de rivierdijk heeft u een mooi panorama uitzicht over het uiterwaarden- en rivierenlandschap. Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes te verkrijgen. Plant u liever zelf uw fietsroute vanaf de camping? Ook dat is geen probleem! U kunt zelf uw route plannen aan de hand van het landelijk fietsroutenetwerk.

Een frisse duik nemen?

Onze camping beschikt over een prachtig zandstrand, waar u heerlijk kunt vertoeven in de zomer. Voor de goede zwemmer is het mogelijk om een frisse duik in de rivier te nemen. Wilt u met uw kinderen een dagje zwemmen? Dan kunt u ook terecht in een nabijgelegen natuur- en recreatieplas in Slijk-Ewijk, op circa 3 kilometer afstand.

Uw verblijf boeken? Dat kan hier. Wenst u meer informatie over de recreatiewoning in de Betuwe? Bel dan naar 0481 - 481200. Onze medewerkers vertellen u er graag alles over.

 

 

Meer informatie over "ACSI campings Gelderland"? Neem dan contact met ons op! Bezoekers van deze pagina bezochten ook:
Recreatiewoning aan rivier - Rustige campings Nederland - Campings in Nijmegen - Vakantiewoning Gelderland - Vakantiehuis bij Nijmegen