Studio Altena (2 pers.) Prijslijst verhuur studio

Onze camping beschikt over een compact vakantiehuisje. Deze “Studio Altena” is modern ingericht en is gesitueerd aan de waterkant op het toeristisch deel van ons kampeerterrein , met een vrij uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Zie voor de exacte ligging onze plattegrond: nummer T74.

Indeling: open keuken, eethoek met 4 zitplaatsen, 1 slaapkamer met 2-persoons bed en badkamer met toilet en douche  (in totaal ca. 20 m2).

Onze “Studio Altena” is volledig ingericht op basis van max. 2 personen en is voorzien van de volgende benodigdheden: keukengerei, LCD-televisie, verhard terras met tuinmeubilair (incl. parasol). Naast uw eigen persoonlijke bagage dient u uitsluitend nog het beddengoed (lakens en dekbedovertrekken) voor de betreffende periode mee te nemen. Dekbedden (1 x 2 pers.) en hoofdkussens zijn uiteraard aanwezig.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de studio betrekken, en op de vertrekdatum dient u uiterlijk om 11.00 uur de studio te hebben verlaten. Bij aankomst vragen wij een borgsom ter hoogte van € 50,-.

Klik hier voor de virtuele rondleiding (360 graden foto’s) van de Studio Altena.

Download de tarievenlijst en de verhuurvoorwaarden

 

Boek direct online:

 

Virtuele rondleiding: 360 graden foto’s van de stacaravan Muller:

Klik en sleep met de linker muisknop in het scherm om de 360 graden foto volledig rond te draaien. Klik in de foto op een pijltje om naar de volgende (360 graden) foto te gaan, of maak een keuze in het menubalk (bovenaan de foto) om de volgende foto te openen. Voor in- en uitzoomen kunt u de muis-scrol gebruiken (ook bij de plattegrond). Op deze manier krijgt u een goede indruk van het kampeerterrein inclusief de kampeerplaatsen en de vakantiehuisjes.

Zoek en Boek