Waal-lodge (2 + 2 pers.) Prijslijst verhuur Waal-lodge

Onze camping beschikt over 2 luxe vakantiehuisjes. Deze “Waal-lodges” zijn modern en smaakvol ingericht en zijn gesitueerd op een hoger gelegen deel van ons kampeerterrein, met een vrij en prachtig uitzicht op de rivier en de scheepvaart. Zie voor de exacte ligging onze plattegrond: nummers J1 en J2.

Deze vakantiehuisjes zijn volledig ingericht op basis van max. 2 volwassenen en 2 kinderen (stapelbed), en zijn van alle benodigdheden voorzien. Zie hieronder voor de inventarislijst.

Indeling: entree met garderobe, ruime moderne keuken (voorzien van koel- en vriescombinatie, combi-magnetron en vaatwasmachine), living met comfortabele lounge-bank en LCD-televisie, 4-persoonseethoek, 1 grote slaapkamer met 2-persoons boxspring en ruime hang- en legkast, 1 kleine slaapkamer met 2 stapelbedden, luxe badkamer met toilet, wastafel en inloop-douche (in totaal ca. 40 m2).

Daarnaast beschikt elke vakantiehuisje over een eigen terras met buiten-meubilair (incl. parasol), en een berging voor de fietsen. Naast uw eigen persoonlijke bagage dient u uitsluitend nog het beddengoed (lakens en dekbedovertrekken) voor de betreffende periode mee te nemen. Ook kan het beddengoed (tegen bijbetaling) door ons verzorgd worden. Dekbedden (1 x 2 pers. + 2 x 1 pers.) en hoofdkussens  zijn uiteraard aanwezig. In deze accommodatie is het niet toegestaan om te roken en te gourmetten. Ook is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Klik hier voor de virtuele rondleiding (360 graden foto’s) van de Waal-lodge.

Download de tarievenlijst en de verhuurvoorwaarden

Boek direct online:

 

Virtuele rondleiding: 360 graden foto’s van de Waal-lodge:

Klik en sleep met de linker muisknop in het scherm om de 360 graden foto volledig rond te draaien. Klik in de foto op een pijltje om naar de volgende (360 graden) foto te gaan, of maak een keuze in het menubalk (bovenaan de foto) om de volgende foto te openen. Voor in- en uitzoomen kunt u de muis-scrol gebruiken (ook bij de plattegrond). Op deze manier krijgt u een goede indruk van het kampeerterrein inclusief de kampeerplaatsen en de vakantiehuisjes.

Zoek en Boek